Lonen januari uitbetaald op Bosuil

Jeroen Pyl
Lonen januari uitbetaald op Bosuil
Foto: © SC

Antwerp-voorzitter Eddy Wauters betrad afgelopen zaterdag de kleedkamer in de thuiswedstrijd tegen Virton. De sterke man van The Great Old beloofde plechtig de achterstallige lonen in orde te brengen en voegde maandagnamiddag de daad bij het woord.

“Gisteren namiddag hebben we inderdaad onze lonen van de maand januari ontvangen. Daar mogen we nu niet meer over klagen”, zegt Roel van Hemert aan Voetbalkrant. Waar Eddy Wauters het geld vandaan heeft gehaald is nog niet bekend. “Al lijkt het me logisch dat de voorzitter ons heeft uitbetaald met de recettes van de laatste thuiswedstrijden tegen Beveren, KVSK United en Virton.”
Darko Pivaljevic heeft alvast niet wakker gelegen van de financiële onrust op de Bosuil. “Deze club betaalt zijn spelers altijd. Soms worden onze lonen al eens later gestort dan anders, maar daar zie ik het probleem niet van in. Ik snap niet waarom sommige spelers daar zo’n heisa rond moeten maken. Dat is puur door de sportieve malaise van de voorbije weken. Als we goede prestaties behalen, maalt niemand er om dat zijn loon met enig uitstel wordt betaald.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties