Handgemeen tijdens training Hamburger SV

Nico Wieme
| 1 reacties
Handgemeen tijdens training Hamburger SV
Foto: © SC

Hoewel er op sportief gebied geen vuiltje aan de lucht lijkt bij Hamburger SV, zit er toch een haar in de boter tussen Jerome Boateng en Albert Streit. Beide spelers geraakten dinsdag slaags op de training.

Sportief gezien loopt alles op wieltjes bij Hamburger SV: de Noord-Duitsers hebben na 26 jaar nog een zicht op de titel en staan in de UEFA Cup op het punt om door te stoten naar achtste finales. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn. Dinsdag kwam het tot een handgemeen tussen Jerome Boateng en Albert Streit.
 
Aanleiding voor de vechtpartij was de wurggreep waarin Streit zijn collega nam. “Niemand wurgt mij, zelfs niet voor het plezier. Ik heb mij enkel verdedigd”, verklaarde Boateng aan Bild.
 
Met de linkerhand rukte de verdediger Streits arm weg en met de rechterhand sloeg hij naar zijn gezicht. Streit kon zich nog net op tijd wegdraaien. Coach Martin Jol is dan tussenbeide gekomen en heeft Boateng van de training weggestuurd. Opvallend: Streit mocht gewoon voorttrainen.
 
“Boateng heeft overdreven gereageerd. Daarom heb ik hem naar de kleedkamer gestuurd. Hij zal onze kassa mogen spijzen”, aldus Jol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties