De Boeck kan bijtekenen tot 2014

Jeroen Pyl
| 8 reacties
De Boeck kan bijtekenen tot 2014
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft trainer Glen De Boeck een contractverlenging aangeboden tot 2014. Dat maakte De Boeck zelf bekend aan Het Laatste Nieuws vanochtend.

 
Glen De Boeck ziet een verlengde samenwerking wel zitten. “Dat kan boeiend zijn. Als ik daarmee instem, is dat wel met een clausule dat ik voor een bepaalde som weg kan. Dat is in mijn huidige contract overigens ook al.”
 
De succestrainer, die in Brugge ook de functie van technisch directeur vervult, zou bovendien in de kijker lopen bij zowel RC Genk als Germinal Beerschot. “Ik hoor veel geruchten, maar het enige concrete voorstel dat ik heb ontvangen is dat van Cercle.”
 
“Ik wil vooral mijn ding kunnen doen en dat kan bij Cercle perfect. Ik ben heel blij met de werkomstandigheden en de mensen waar ik mee samenwerk. Daarom maak ik nog elke dag met plezier de verplaatsing van Antwerpen naar Brugge.”
 
De Boeck ziet nog een mooie toekomst voor zichzelf bij Cercle. “Ik zie mij hier nog vijf jaar blijven. Ik ga de club niet zomaar verlaten als er een kans zich aanbiedt. Anders had ik dat al lang gedaan. Natuurlijk zijn er in het leven en het voetbal nooit zekerheden.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties