Scifo: "Niet de eerste keer dat we benadeeld worden"

De Nijs Michael
| 6 reacties
Scifo: "Niet de eerste keer dat we benadeeld worden"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Moeskroen kwam gisteren op voorsprong tegen Anderlecht, maar de troepen van Enzo Scifo konden die voorsprong niet vasthouden. Thomas Chatelle bracht Anderlecht vanop de strafschopstip op gelijke hoogte en dat zorgt voor heel wat frustraties bij rood-wit.

"Tot aan de penalty van Anderlecht verdienden we zeker onze voorsprong, zowel offensief als defensief zat het goed in elkaar. Ze zeggen altijd dat de slechte en goede beslissingen van de scheidsrechters elkaar in evenwicht houden, maar daar wacht ik nog altijd op", vertelt Scifo aan HNB. "Het is niet de eerste keer dat we benadeeld worden, denk maar aan onze wedstrijd tegen Dender."

"We hielden zeker gelijke tred met Anderlecht en eigenlijk winnen we niet door één beslissing van de ref. We zijn gefrustreerd omdat we de drie punten niet hebben gehaald", vervolgt de oefenmeester. "Daarenboven krijgen we ook nog drie gele kaarten te slikken. Elke week moet ik mijn ploeg daardoor herschikken. Lepoint en Assou-Ekotto zijn volgende week geschorst en Baseggio is geblesseerd. Volgende week heb ik gewoon geen middenveld."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties