Bölöni heeft serieuze twijfels bij Espinoza

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Bölöni heeft serieuze twijfels bij Espinoza
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-trainer Laszlo Bölöni is niet echt wild van zijn doelman Rorys Espinoza. De Ecuadoriaan had beter moeten doen in de wedstrijd op Braga waar de regerende landskampioen met 3-0 ging verliezen en een einde zag komen aan het Europese avontuur.

Laszlo Bölöni zal Rorys Espinoza morgenavond wellicht tussen de palen zetten op het veld van AEC Bergen. De Roemeen is echter niet helemaal tevreden over de Zuid-Amerikaan. "Espinoza heeft in mijn ogen dit seizoen nog geen slechte wedstrijden gespeeld, maar ik verwacht meer van een doelman dan dat hij bij geen enkel tegendoelpunt schuld treft", aldus Bölöni in HNB.

"Nu en dan eens de redder in nood zijn, vind ik niet te veel gevraagd voor een doelman. Als de ploeg een mindere dag kent - zoals op Braga - moet hij ook resultaatbepalend kunnen zijn. Die avond zou één formidabele redding een wereld van verschil hebben uitgemaakt met het oog op de terugmatch. Espinoza is een goede doelman, maar dat extraatje heeft hij mij nog niet gegund", besluit Bölöni.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties