Nikolic: "Meer ruimte tegen grote ploegen"

Jeroen Pyl
| 0 reacties
Nikolic: "Meer ruimte tegen grote ploegen"
Foto: © SC

Lierse deed dinsdagavond een uitstekende zaak door 2-2 gelijk te spelen op het veld van Racing Genk in de halve finales van de Beker van België. Voetbalkrant sprak met Lierse-spits Stefan Nikolic.

“Voor de confrontatie was Genk natuurlijk de grote favoriet. Maar nu valt alles nog te herdoen voor hen. We barsten van het vertrouwen. Dat nemen we mee naar de terugwedstrijd. Ik ben er zeker van dat we de finale halen.”
 
Volgens de jonge Montenegrijnse aanvaller was Genk niet slecht, maar krikte Lierse zijn niveau gewoon wat omhoog. “Ons spel was fantastisch. We speelden beter als tijdens onze duels in tweede klasse, wat ik niet kan verklaren.”
 
“Meer ruimte tegen eersteklassers!”
 
“We zijn nog steeds een club uit tweede klasse. Maar, we verdienen wel om in eerste te spelen. Ik ben er zeker van dat we ons daar niet belachelijk zouden maken. In het kampioenschap hebben we meer moeilijkheden omdat onze tegenstanders altijd op de nul spelen. Dan win je niet zomaar met 5-0. Als we tegen eersteklassers spelen, krijgen we meer ruimte.”
 
“Persoonlijk ben ik niet helemaal tevreden over mijn seizoen. Ik heb met enkele blessures gekampt en maar twee keer gescoord. Het belangrijkste is echter dat de ploeg wint. Wat de toekomst brengt zie ik nog wel. Ik voel me goed bij Lierse en heb nog een contract tot 2011…”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties