Bolat: 'Genk besmeurde mijn imago'

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Bolat: 'Genk besmeurde mijn imago'
Foto: © SC

De kans is vrij groot dat Sinan Bolat (foto) zijn debuut in competitieverband voor Standard Luik zal maken tegen zijn ex-club RC Genk. In de aanloop van het duel van zondagavond spaart hij alvast zijn kritiek op de Limburgse club niet.

In HNB doet Sinan Bolat nog eens zijn versie van het verhaal over de gesprekken om zijn contract te verlengen bij RC Genk. "We hadden al een akkoord bereikt en net voor ik mijn handtekening zou zetten onder de nieuwe verbintenis vonden ze het daar nodig om alle details ervan in de pers te gooien. Ze stelden mijn voorwaarden overdreven pittig voor en verklaarden dat ik een nieuwe BMW X5 wou. Dat waren pure leugens en vanaf dat ogenblik zijn de besprekingen definitief afgebroken", aldus de jonge Turkse sluitpost.

"Het is logisch dat ik niet zou bijtekenen bij een club die mijn imago had besmeurd. Genk heeft me zwaar teleurgesteld. Ik wil geen namen noemen, maar feitelijk weet iedereen over wie het gaat (over toenmalig technisch directeur Willy Reynders, nvdr)", gaat Bolat verder.

"Ik voel nu dat mijn kans eraan komt bij Standard en ik wil die ook met beide handen grijpen. Ik ga tonen dat ik het statuut van eerste doelman bij Standard waard ben. Het belangrijkste voor mij is dat ik kan spelen. Dat het uitgerekend tegen RC Genk is, is voor mij niet zo heel belangrijk." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties