Clement: "Er is geen crisis"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Clement: "Er is geen crisis"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen gooide na de rust Philippe Clement in de strijd om meer vat te krijgen op het middenveld. Op dat moment was de slag echter al verloren.

“We hebben vandaag een klop gehad, maar we blijven in de race voor een Europees ticket”, zoekt Clement naar een positieve noot. “Vanaf nu wordt elke wedstrijd een finale. Dat we in de toppers alleen op Genk konden winnen, is voer voor de statistieken. Als we zo gaan denken, kunnen we er beter meteen mee stoppen.”

Club zal na de zware nederlaag de koppen terug bij elkaar moeten steken. “Wat er is misgelopen, moeten we onderling bespreken. Maar we kunnen niet blijven praten. We moeten ons op het veld bewijzen. Crisis? Het is precies of we geen enkele wedstrijd kunnen winnen. Daarvoor is het contrast met vorige week te groot.”

Mathijssen

“Iedereen heeft tot de laatste minuut van de wedstrijd gevochten. Dat is een duidelijk teken naar de trainer toe. Na de 1-4 zijn we niet aan de tweede helft begonnen met de kopjes naar beneden en hebben we ons niet laten wegtikken.” [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties