Vadis Odjidja: "Niet naar Genk of Gent kijken"

De Nijs Michael
| 3 reacties
Vadis Odjidja: "Niet naar Genk of Gent kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van Club Brugge moesten gisteren andermaal met het schaamrood op de wangen naar de kleedkamers. Blauw-zwart werd in eigen huis met 1-4 ingeblikt door een efficiënt AA Gent. Toch weigert Vadis Odjidja naar onder te kijken in het klassement.

"Of het extra pijn doet, zo'n nederlaag tegen de ploeg uit je eigen stad? Het is een match zoals alle andere, maar ik zal uiteraard deze week flink geplaagd worden in mijn omgeving", weet Vadis Odjidja in HBvL. "De eerste helft probeerden we nog wat tegenwerk te bieden, maar Gent was ongelooflijk efficiënt. Vijf kansen, vier doelpunten. Elke bal in de diepte was gevaarlijk. Nochtans meende ik dat we na de gelijkmaker op de goeie weg waren, maar dan gaat de eerste beste kans voor hen binnen en zonder dat we echt onderliggen wordt op het halfuur ook hun derde kans een doelpunt." 

"Toen gingen de kopjes naar beneden bij ons", aldus de wintertransfer van blauw-zwart. "De tweede helft was in feite een maat voor niets, Gent speelde het professioneel. De duels winnen achteraan en dan op de counter met technische spelers. Hun goed recht natuurlijk. We moeten nu niet naar Genk of Gent kijken, alleen naar onszelf. We staan nog altijd alleen derde, vanaf nu moeten we elke match proberen te winnen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties