Wauters heeft nog geen opvolger

Kevin Van Cutsem
| 32 reacties
Wauters heeft nog geen opvolger
Foto: © SC

Eddy Wauters is vandaag 40 jaar voorzitter van Antwerp. “Ik heb eigenlijk nooit preses willen worden. Mijn carrière bij de bank ging voor”, vertelt de 75-jarige bankier.

Wauters heeft er met Anwerp enkele woelige maanden opzitten. Zo zit The Great Old met financiële zorgen en wil de familie Collin de club laten ontbinden via de rechtbank.
 
“Dat is als een moeder die haar kind wil doden. Het is de bedoeling van Fernand Collin jr. om de club te destabiliseren”, zegt Eddy Wauters, die Collins grootvader als preses opvolgde, in HNB.
 
“Hij mag preses worden, maar hij zal het wel niet doen. Ik zit niet vastgeroest op deze stoel. Ik vraag al 10 jaar of er geen opvolgers klaarstaan. Ik besef nu wel dat ik voor opvolging moet zorgen, maar als er geen valabele kandidaat is, moet ik dan weg?”
 
Ondertussen is Wauters de langstzetelende voorzitter in het nationale voetbal. “Het mooiste moment was de Europese finale met Antwerp op Wembley”, kijkt hij terug. “Mijn persoonlijke dieptepunt was de affaire-Bellemans, waarin ik onterecht 14 dagen in de cel zat.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties