Contractverlengingen en twee nieuwkomers bij Rupel Boom

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Contractverlengingen en twee nieuwkomers bij Rupel Boom
Foto: © SC

K. Rupel Boom FC haalde met het oog op volgend seizoen reeds twee nieuwe spelers. Intussen groeit ook het lijstje met contractverlengingen bij de derdeklasser.

Rupel Boom heeft twee inkomende transfers gerealiseerd. De 20-jarige centrale verdediger Wesley Snoeys en de 19-jarige aanvallende middenvelder Roy Malongre gaan volgend seizoen aan de slag in het Gemeentelijk Parkstadion. Beide spelers ruilen de beloften van Germinal Beerschot in voor de derdeklasser.

Intussen sloten heel wat spelers uit de huidige kern een nieuwe overeenkomst af met de club. Zo verlengden Nico Van Der Linden, Koen Carlier, Tom Mewis, Joris Van Cleemput, Cédric De troetsel, Matthias Geldhof, Sam Van Den Bosch en trainer Urbain Spaenhoven hun contract met een bijkomend seizoen. Het vijftal Jerry Poorters, Nick Van Der Westerlaecken, Jarich Dewoyer, Jens Verroken en Davy De Smedt doen er nog 2 jaar bij.

Kenny Lavaert en Frank Magerman voelen zich eveneens goed in hun vel bij de Steenbakkers. Zij verlengden hun contract met drie seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties