Deschacht: "Laat de testmatchen maar komen"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Deschacht: "Laat de testmatchen maar komen"
Foto: © SC

Anderlecht staat voor een belangrijk tweeluik met het oog op de titel: thuis tegen Club Brugge en op bezoek bij Westerlo. Olivier Deschacht heeft er alle vertrouwen in.

“Als we onze volgende twee duels winnen, dan zie ik ons de titel niet weggeven”, zegt Deschacht in HNB. “De programma’s zijn ongeveer gelijkaardig, maar ik zie Standard thuis geen punten verliezen. We moeten dus rekenen op Zulte Waregem en AA Gent.”
 
Winnen Anderlecht en Standard al hun resterende wedstrijden, dan volgen er testmatchen. “Ik heb er geen schrik van. Van mij mogen ze de competitie nu al stoppen en testmatchen organiseren. Het zou mooi zijn dat de twee beste ploegen in België rechtstreeks strijden om de titel. Liefst op neutraal terrein, zoals een bekerfinale.”
Goed Club

Ook van Club Brugge heeft Deschacht geen angst. “Ik verwacht een goed Club, maar in het verleden hadden we het nooit echt moeilijk. Het was wel makkelijker om hen op te vangen. Ze speelden altijd powerplay. Nu is er ook individueel talent en zijn ze gevaarlijk op de counter.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties