STVV maakt zich op voor titelfeest

Kevin Van Cutsem
| 7 reacties
STVV maakt zich op voor titelfeest
Foto: © SC

Sint-Truiden maakt zich op voor de kampioenenviering. Zaterdag kunnen de Kanaries immers de titel pakken op de Freethiel. Gisteren gingen de resterende 1.100 kaartjes in minder dan een uur de deur uit.

"Meer dan 1.100 kaartjes voor Beveren konden we helaas niet bemachtigen", zegt Rika Scalais, ticketverantwoordelijke op Staaien, in HBvL. "We hebben alles geprobeerd om meer plaatsen te krijgen, helaas moeten we een deel van onze fans teleurstellen. Ik verwacht dat veel mensen toch sowieso naar Beveren zullen afzakken in de hoop ginds nog een kaartje te kunnen bemachtigen. Maar de loketten van de bezoekers zullen alleszins gesloten zijn."

In totaal maken ongeveer 15 bussen de verplaatsing. "Met supportersclub Grankanaria leggen we 5 bussen in", aldus Mario Lelièvre. "Sector-L heeft er evenveel. Het is geleden van in de bekercampagne dat er zoveel busverkeer was voor een match van ons."

Vandaag zitten de supporters rond de tafel, voorlopig zijn er nog geen afspraken voor festiviteiten met de stad Sint-Truiden. "Het feest zal wel spontaan losbarsten", zegt burgemeester Ludwig Vandenhove. "Ik heb begrepen dat mijnheer Duchâtelet het feestgedruis zoveel mogelijk rond Staaien wil centraliseren. Maar Truienaars kennende, zal de hele stad ontploffen (lacht). Wij luisteren naar de wensen van de club. We zijn er klaar voor. Maar nog eens herhalen: het vel van de beer niet verkopen...., je weet wel." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties