Kaka en Ribery naar Old Trafford?

Kaka en Ribery naar Old Trafford?
Foto: © SC

Manchester United broedt op grootse plannen. Als Cristiano Ronaldo vertrekt is de club van plan om de sterspelers Ribery en Kaka aan te trekken. Een financiële stunt.

Franck Ribéry (foto rechts) en Ricardo Kaka (foto boven) op één middenveld, het lijkt een utopie. Toch lijken The Reds het kunstje te gaan klaarspelen. Tenminste, zo bloklettert The Sun. Absolute sterkhouder Cristiano Ronaldo wordt al een hele tijd het hof gemaakt door Real Madrid. Ferguson noemde Kaka al de "enige waardige vervanger" voor de Portugees. De Brazilaanse international leek zijn ploeg AC Milan eerder dit seizoen al te gaan verlaten. City, die andere club uit Manchester, had 115 miljoen euro veil, maar de clubliefde voor rood-zwart bleek groter. Het lijkt er sterk op dat er deze zomer records gaan sneuvelen. Voor minder dan 70 miljoen euro zal de spelverdeler San Siro niet verlaten.

Ook de absolute ster van Bayern Munchen flirt met de bazen van Old Trafford. Franck Ribéry blinkt uit in Duitsland en wordt al een tijdje gelinkt aan andere Europese topploegen. Ook hij staat op het verlanglijstje van United bij een vertrek van Ronaldo.

Een ding staat vast, er zullen deze zomer duizelingwekkende bedragen vallen als de leemte die de Portugees achterlaat, opgevuld zal moeten worde
n. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties