Baseggio: "Standard beste ploeg, Anderlecht kampioen"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Baseggio: "Standard beste ploeg, Anderlecht kampioen"
Foto: © SC

Standard ging afgelopen weekend opvallend simpel winnen bij Moeskroen. "Ze hebben eigenlijk drie cadeaus gekregen", besefte ook Walter Baseggio bij het bekijken van de Luikse doelpunten.

"We hebben Standard vrij goed opgevangen, ook na de 0-1", analyseert Baseggio in HLN. "Jammer dat het in de tweede helft zo snel 0-2 werd. Ze hebben eigenlijk drie cadeaus gekregen. We maakten te veel verdedigende fouten om aanspraak te kunnen maken op punten tegen dit Standard."

Baseggio kon zijn geliefde club Anderlecht dus geen handje toesteken. "Ik was gemotiveerd voor mijn club, niet omdat ik Anderlecht een handje zou kunnen helpen in de titelstrijd. Ik heb gewoon mijn werk gedaan zoals altijd. Wie de titel pakt? Moeilijk te voorspellen."

"Standard is de best voetballende ploeg", weet de middenvelder. "Maar het is niet altijd de beste ploeg die kampioen wordt. De resterende vier wedstrijden zullen hoe dan ook cruciaal worden. Zowel Standard als Anderlecht krijgen nog enkele lastige tegenstanders. Na de winst van Anderlecht tegen Westerlo denk ik dat ze de titel zullen pakken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties