Barça en City bespreken transfer Eto'o

mathieu goedefroy
| 11 reacties
Barça en City bespreken transfer Eto'o
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de vele geruchten over de Kameroener is er eindelijk concreet nieuws. Barcelona zou gisteren onderhandelingen gevoerd hebben met Manchester City in verband met een overgang van Samuel Eto'o.

Het zouden respectievelijk Joan Laporta (president van FC Barcelona) en Garry Cook (manager van Manchester City) geweest zijn die gisteren in Londen een gesprek hadden. En niet zomaar een gesprek, maar onderhandelingen om een overgang van topspits Samuel Eto'o (foto boven) naar City te bewerkstelligen. En niet enkel de club uit Manchester is geïnteresseerd, ook bij Chelsea en Tottenham staat de Kameroener bovenaan het verlanglijstje.

Om de topschutter van de Primera Division in te lijven lijkt een transfersom van 20 miljoen euro het minimum. Een verlengd verblijf bij Barcelona lijkt onwaarschijnlijk nadat Eto'o een aanbod voor vier extra seizoenen in Catalonië weigerde. Bovendien is City erg bedrijvig. Al een hele tijd probeert de rijkste club ter wereld een nieuwe toptransfer te realiseren. Vraag is of het nu eindelijk zal lukken.

Tottenham boodt de 28-jarige spits al een weekloon van 120.000 euro. Veel zo lijkt het, maar we herinneren ons dat City bij de afgesprongen transfer van Ricardo Kaka, bereid was om de Braziliaan 600.000 euro per week te betalen. Of ook Eto'o zo'n verloning zal weigeren, weten we waarschijnlijk binnenkort. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties