Lierse blijft op gelijkspel steken

viki meeuwis
| 14 reacties
Lierse blijft op gelijkspel steken
Foto: © SC

Lierse trok gisteren naar Puyenbeke waar waar ze tegen RS Waasland de eerste match speelden van de barragewedstrijden om een plaats in de eindronde af te dwingen.

Het was de thuisploeg dat de eerste kans kon pakken via Soares maar gelukkig voor Lierse kon Thsiala die poging verijdelen. Winothai zette daarop Radzinski op weg die de verdediging in de wind kon zetten en alleen voor doel kwam te staan maar vond uiteindelijk keeper Verhulst op zijn weg. Even later volgde een goed schot van Wahed op aangeven van Radzinski. Op het half uur werd Lierse beloond voor de resem kansen die het bijeen sprokkelde. De actie begon bij Thsiala die Cavens kon bereiken. Cavens speelde de bal tot bij Wahed die de bal in doel werkte. Lierse op voorsprong dus maar die euforie duurde niet lang. Tshiala met een iets te gretige actie waardoor de bal bij Van Geel terecht kwam en via Dreesen ongewild in eigen doel ging. Net voor het einde van de eerste helft kreeg Waasland een goede kans via Soares maar keeper Kujovic was paraat. Dreesen probeerde op aangeven van Cavens zijn ongewilde fout van eerder goed te maken maar zijn doelpoging eindigde op de dwarslat.

Na de rust leek de ziel er een beetje uit te zijn. Het was Onana die op doel kon schieten maar Kujovic wist een doelpunt te voorkomen. Na goede acties van invallers Bojovic en Nikolic leek het dat Lierse zich herpakt had maar ook bij Waasland lieten ze zich niet onbetuigd. Onana, niet voor niets topschutter dit seizoen in tweede klasse kon nog voor dreiging zorgen maar geraakte weer niet voorbij een goed keepende Kujovic. Nikolic tekende voor de laatste kans bij Lierse.

Het werd misschien niet het resultaat dat Lierse verwacht had maar met een doelpunt op verplaatsing en de wedstrijd van volgende week op het Lisp in zicht, boekten de Pallieters toch een morele overwinning.

 

   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties