Club razend: "De Bleeckere droeg een rood shirt"

Steurbaut Kersten
| 61 reacties
Club razend: "De Bleeckere droeg een rood shirt"
Foto: © SC

Bij Club Brugge zijn ze nog altijd niet bekomen van het optreden van scheidsrechter Frank De Bleeckere in de wedstrijd op Standard. “Hij droeg een rood shirt”, is Mohamed Dahmane hard.

Standard kwam op voorsprong na een strafschop voor een licht contact tussen Philippe Clement en Oguchi Onyewu. “Hij gaat neer als een blaadje omdat hij niet meer bij de bal kan”, zucht Clement. “Ik had hem helemaal niet vast en ik trok niet. Als dat een penalty is, dan bega ik iedere match vijf strafschopovertredingen.”

“Wat Mikulic bij mij doet bij het tweede doelpunt van Standard is meer fout dan wat ik deed bij Onyewu”, gaat Clement verder in HNB. “Het is heel zuur als je hier zo moet verliezen.”

Afmaken in de Champions League

Ook de vrije trap die het doelpunt inleidde was volgens de Bruggelingen niet helemaal koosjer. “Dalmat trekt eigenlijk aan mijn trui”, klaagt Bernt Evens. “We mochten niets. Als we de eerste tien minuten nog maar ademden naar de tegenstander was het al fout. In de Champions League wordt De Bleeckere afgemaakt als hij dat doet.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties