Bölöni vindt zichzelf even goed als Preud'homme

De Nijs Michael
| 7 reacties
Bölöni vindt zichzelf even goed als Preud'homme
Foto: © SC

Michel Preud'homme loodste Standard vorig seizoen naar de landstitel, dit seizoen heeft hij met AA Gent uitzicht op een derde stek. Laszlo Bölöni, de opvolger van Preud'homme bij Standard, vindt alvast dat hij het even goed doet als zijn voorganger.

Na 33 speeldagen telt Standard evenveel punten als vorig jaar, maar toen waren de Rouches wel al zeker van de landstitel. "Ik doe het niet slechter dan Preud'homme", stelt Bölöni. "Het verschil met vorig seizoen is niet Standard, maar Anderlecht. Vorig seizoen deden ze gedurende vier maanden mee, nu staat Anderlecht er helemaal terug."

"Elke ploeg heeft zijn bestemming", vervolgt de Roemeense coach in De Standaard. "Op het einde krijgt iedereen waar hij recht op heeft. Wij beseffen dat Gent geen cadeau wordt. Ze staan niet voor niets derde. Tussen nu en zaterdag zijn er geen plannetjes die we kunnen smeden om de drie punten te garanderen. Ik kan alleen hopen dat de concentratie en de wil om te winnen maximaal aanwezig is bij mijn spelers. Meer kan ik als trainer niet doen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties