'Blessure houdt toptransfer Arnautovic tegen'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
'Blessure houdt toptransfer Arnautovic tegen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Marko Arnautovic (foto) zijn droomtransfer naar Chelsea FC op zijn buik zal mogen schrijven. De aanvaller uit Oostenrijk onderging in Londen de medische keuring en daar kwam een vervelende blessure aan het licht.

De Oostenrijkse media melden dat Marko Arnautovic een middenvoetsbeentje zou hebben gebroken. Dat zou alvast gebleken zijn uit de medische tests bij Chelsea FC. Dat zou meteen ook betekenen dat de jonge spits uit Oostenrijk maanden aan de kant zal staan.

Dietmar Constantini, teamchef van de Oostenrijkse nationale ploeg, denkt dat Arnautovic de blessure heeft opgelopen in de bekerfinale tussen SC Heerenveen en Twente. De spits moest toen al na twaalf minuten het veld verlaten en werd toen vervangen door Romano Denneboom.

Door die blessure zal Arnautovic het belangrijke WK-kwalificatietreffen tussen Oostenrijk en Servië moeten missen. Twente heeft alvast nog geen mededelingen gedaan over de blessure van Arnautovic. De spits zou overigens ook kunnen rekenen op de belangstelling van Inter Milaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties