Copa blijft dan toch langer bij Lokeren

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Copa blijft dan toch langer bij Lokeren
Foto: © SC

Barry Boubacar Copa (foto), de doelman van Sporting Lokeren, blijft dan toch langer op Daknam voetballen. Nochtans had hij de wens uitgesproken om het graag eens bij een betere club te proberen.

Barry Boubacar Copa is één van de belangrijke steunpilaren van Sporting Lokeren en heeft dan ook een groot aandeel in het goede seizoen van de club. De Ivoriaan werd in doel heel wat soberder en dat kwam zijn prestaties zeker ten goede. Zo liet Anderlecht-trainer Ariël Jacobs optekenen dat Copa dit seizoen vijf punten heeft afgenomen van paarswit.

Copa werd bekroond voor zijn uitstekende seizoen met de prijs van 'Doelman van het Jaar' wat de geruchten over een transfer alleen maar voedde. Lokeren slaagde er echter toch in om de international te overtuigen. "Ik heb enkele weken goed nagedacht en ik heb beslist om mijn avontuur bij Lokeren verder te zetten. Ik vind hier de doelen die ik zoek in mijn loopbaan en ben ook blij met het vertrouwen dat ik krijg van het bestuur", laat de Ivoriaan optekenen op zijn persoonlijke website.

"Ik wil mijn steentje bijdragen om met Lokeren volgend seizoen in de top-6 te finishen en daarom heb ik mij voor de volgende vijf seizoenen geëngageerd op Daknam", besluit Copa. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties