Twente heeft oogje op aanvaller van Malaga

Twente heeft oogje op aanvaller van Malaga

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met het heel waarschijnlijke vertrek van Eljero Elia, moet op FC Twente op zoek naar een vervanger. De Tukkers hopen die in Spanje te vinden. Eliseu Dos Santos is de naam van de mogelijke versterking. Hij is een aanvaller van FC Malaga.

Eliseu Dos Santos staat nog tot de zomer van 2010 onder contract bij FC Malaga en staat vooral bekend om zijn snelheid. Afgelopen seizoen was hij een vaste waarde bij de seizoensrevelatie uit Spanje. De club kwam uiteindelijk uit op een achtste plaats nadat het een seizoen eerder de promotie afdwong naar de hoogste reeks.

Eliseu Dos Santos heeft de Portugese nationaliteit en scoorde het afgelopen seizoen zeven keer. Hij was ook goed voor acht assists. Afgelopen weekend was Twente-coach Steve McClaren een opgemerkte gast in het competitieduel tussen Malaga en Espanyol Barcelona. De Brit volgde de verrichtingen van de spits die zowat anderhalf miljoen euro moet kosten.

De kans dat Eliseu bij FC Twente zal spelen volgend seizoen, is echter niet bijster groot. De prestaties van de rappe Portugees hebben ook de interesse gewekt van andere Spaanse ploegen maar ook van clubs uit Italië en Portugal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties