Onyewu blijft misschien wel bij Standard

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Onyewu blijft misschien wel bij Standard
Foto: © SC

Oguchi Onyewu (foto) is transfervrij maar nog altijd niet weg bij landskampioen Standard Luik. De Amerikaanse verdediger durft niet langer een verlengd verblijf bij de Rouches uitsluiten.

Oguchi Onyewu heeft een geslaagd seizoen opzitten. Hij behaalde met Standard Luik een tweede landstitel naeen en bereikte met de Verenigde Staten de finale van de Confederations Cup. Bijna konden Onyewu en co voor een stunt zorgen door Brazilië te kloppen, maar uiteindelijk waren die sterker met 3-2.

Onyewu heeft nog geen nieuwe club en weet eigenlijk niet of hij nu vakantie heeft. "Dat zal eigenlijk gaan afhangen van de club waar ik beland. Veel ploegen zijn ondertussen alweer begonnen met trainen", zegt de Amerikaanse rots in de branding in HNB.

Naar verluidt zou Fenerbahçe de grootste kandidaat zijn om Onyewu binnen te halen. "Ik wil inderdaad graag in een competitie gaan spelen die hoger staat aangeschreven dan de Belgische. Maar ik ga de deur met Standard zeker nog niet dichtslaan. Ik heb nog veel contact met de club en met coach Laszlo Bölöni. Bovendien speelt de club Champions League en daar kan geen enkele speler ongelukkig mee zijn", besluit Onyewu.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties