Standard vernedert Bulgaarse eersteklasser

Philippe Crols
| 14 reacties

Standard heeft dinsdag overtuigend gewonnen van Lokomotiv Mezdra. De Bulgaarse eersteklasser werd in de tweede helft van de mat geveegd door de Belgische kampioen.

Lokomotiv Mezdra sloot de Bulgaarse competitie vorig seizoen af op de achtste plaats en hield in de eerste helft stand tegen de Rouches. Aan de rust stond het nog steeds 0-0.

Na de pauze scoorde Standard aan de lopende band. Op het uur stond het 0-3. Gouden Schoen Axel Witsel (foto) nam twee goals voor zijn rekening. Gohi Bi Cyriac was de andere doelpuntenmaker. In de laatste vijf minuten vond invaller Moussa Traore nog tweemaal de weg naar doel.

Standard speelde met: Bolat, Goreux, Mangala (77’ Gershon), Mikulic (77’ Moraes), Mulemo (77’ Grozav), Dalmat (70’ Dufer), Angeli (77’ Nicaise), Witsel, Carcela (77’ Collet), Cyriac (77’ Traore), Mbokani (77’ De Camargo)