Stijnen is een echte Club-speler

Yves Dekoning
| 105 reacties
Stijnen is een echte Club-speler
Foto: © SC

Het is deze zomer kalm rond Stijn Stijnen. Andere jaren gonst het van de transfergeruchten, maar de keeper van Club Brugge geniet van de rust. Hij is dolgraag bij Blauwzwart.

Voor Stijn Stijnen is het alweer het tiende seizoen bij Club Brugge. De Limburgse keeper zit ver van zijn roots, maar hij voelt zich thuis in Brugge. De kans is groot dat hij nog vele jaren bij blauw-zwart in doel zal staan. Als Philippe Clement geen basisplaats meer kan afdwingen, wordt de 28-jarige doelman ook vast kapitein. Hij is dan ook blij dat er geen clubs aan zijn mouw trekken momenteel.

Stijnen is ook heel blij met de komst van trainer Adrie Koster en het aanvallend voetbal dat die wil brengen. Stijnen roept op tot kalmte na enkele nederlagen in de voorbereiding. Volgens hem begint iedereen het nieuwe systeem beter in de voeten te krijgen. De Rode Duivel wil wel prijzen pakken: "Maar ik herhaal, alles draait om resultaten en in een topclub zijn er geen excuses. Het is al twee jaar geleden dat we nog een prijs pakten, dit mag dus niet meer te lang duren." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties