Jacobs: "Weten eigenlijk niets over Sivasspor"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Jacobs: "Weten eigenlijk niets over Sivasspor"
Foto: © SC

Anderlecht moet het eind deze maand opnemen tegen het Turkse Sivasspor. Menig Anderlechtsupporter is tevreden over de loting voor de derde voorronde van de Champions League, maar trainer Ariël Jacobs blijft toch voorzichtig.

"We weten eigenlijk niets over Sivasspor", beseft de coach in dS. "We zullen Sivasspor echter niet mogen onderschatten, zoals we vorig jaar misschien met BATE Borisov hebben gedaan. Het team heeft tot op het einde van het seizoen met Besiktas gestreden om de Turkse titel en gevestigde waarden als Fenerbahçe en Galatasaray achter zich gelaten. Het is dus tot heel wat in staat. We moeten mikken op de volgende ronde, maar Sivasspor zal meer kwaliteiten hebben dan BATE."

"De manier waarop Sivasspor speelt, moet ik nog ontdekken", geeft Jacobs toe. "Ik weet niet of ze dominant voetballen. Een ploeg kan ook vicekampioen worden door goed countervoetbal te spelen. Het is een cliché, maar in ons eigen stadion mogen we geen tegengoal slikken en op verplaatsing een week later moeten we scoren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties