Clement keert terug naar Het Kiel UPDATE

Clement keert terug naar Het Kiel UPDATE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement speelt dit seizoen in de kleuren van Germinal Beerschot. De 35-jarige verdediger tekende een contract voor twee seizoenen op het Kiel.

Clement komt over van Club Brugge, waar hij tien jaar aan de slag was. Onze redacteur ter plaatse merkte de verdediger al op net voor de spelersvoorstelling van Germinal Beerschot, niet veel later maakte Club Brugge de transfer ook officieel bekend via zijn website.

Clement tekende op het Kiel een contract voor twee seizoenen. De verdediger speelde tien jaar lang bij Club Brugge en haalde er heel wat successen. Ex-voorzitter Michel D'Hooghe noemde hem afgelopen seizoen nog Clubs beste transfer van de afgelopen twintig jaar.

Het voorbije seizoen stond Clement echter minder in de basis, en met de komst van trainer Adrie Koster leek de kans op een plaats in de elf ook niet bijzonder groot. Clement mocht dan ook uitkijken naar een nieuwe club en vond die dus in Antwerpen.

"Ik neem met een bijzonder goed gevoel afscheid van Club Brugge", vertelt Clement op de website van blauw-zwart. "
Ik heb me bij deze club vanaf dag één thuisgevoeld. Ik denk ook wel dat ik goed lag bij de supporters, dat ze mij waardeerden. Die tien jaar hier vergeet ik nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties