Suarez: "Getwijfeld of ik het zou maken"

Mathias Dumarey
| 21 reacties
Suarez: "Getwijfeld of ik het zou maken"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Matias Suarez (foto) was gisteren een van de uitblinkers bij Anderlecht in de partij tegen Sivasspor. De Argentijn sprak na de partij voor het eerst echt tegen de Belgische media.

Matias Suarez begint aan zijn tweede seizoen bij Anderlecht maar had vorig jaar duidelijk tijd nodig om zich aan te passen. Die periode lijkt nu voorbij en dit jaar wil hij zich ontpoppen tot een van de smaakmakers in de Belgische competitie en ook Europees opvallen.

"Ik heb getwijfeld of ik het wel zou maken bij Anderlecht. Vorig seizoen heb ik hier keihard gewerkt en nu lijk ik daar de vruchten van te plukken. Ik weet ook wel dat ik nog veel moet bijleren, maar ik ben toch op de goede weg", aldus Suarez na de partij tegen Sivasspor.

"In de volgende weken moet ik nu maar bewijzen dat deze wedstrijd geen toevalstreffer was. Ik voel dat ik nu het vertrouwen geniet van de trainer en van mijn ploegmaats. Ik draag deze overwinning op aan mijn dochtertje Halona. Sinds ze werd geboren, voel ik me veel beter in België", besluit Suarez. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties