Koster verwijst Ciman naar de tribune

De Nijs Michael
| 31 reacties
Koster verwijst Ciman naar de tribune
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge trapt vanavond zijn Europese campagne op gang tegen FC Lahti. Laurent Ciman zal de partij echter noodgedwongen vanuit de tribune moeten volgen, de rechtsachter is door coach Adrie Koster niet opgenomen in de selectie.

Bij Club is enkel de Braziliaan Cleber geblesseerd en dat heeft zo zijn gevolgen voor enkele spelers. Ciman, Jeffrey, Kucera, Kruska, Djokic, Lenaerts en Meeus vallen naast de selectie en moeten de wedstrijd dus vanuit de tribune volgen.

"De jongens die er niet bij zijn, daar waren we niet altijd heel tevreden over. Het is nu aan hen om te knokken en weer bij de selectie te komen", is Koster, die de betrokken spelers niet per se weg wil, klaar en duidelijk in HNB. "Ze hebben nog een doorlopend contract. We gaan het hen nooit zo zeggen dat ze weg moeten. Als er een mogelijkheid is, dan gaan we kijken of het past."

Overigens hoeft Kruska, die vanavond wel in de tribune zit, zich niet aangesproken te voelen. Hij komt nog maar net terug uit blessure en wordt door Koster uit voorzorg aan de kant gehouden.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties