Jovanovic heeft buitenland uit zijn hoofd gezet

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Jovanovic heeft buitenland uit zijn hoofd gezet
Foto: © SC

Milan Jovanovic (foto) zegt vandaag in HLN dat hij dan toch niet meer naar het buitenland zal verhuizen. De Servische international geeft wel toe dat hij ontgoocheld is dat hij niet kon overstappen naar VfB Stuttgart.

Na afloop van volgend seizoen is Milan Jovanovic einde contract bij Standard. Als de landskampioen nog wat geld wilde vangen voor de Serviër, dan is dit tussenseizoen het uitgelezen moment om hem te verpatsen. Jovanovic kwam echter met het bestuur van de Luikenaars overeen dat hij na dit seizoen de club transfervrij mag verlaten.

"Luciano D'Onofrio zal me helpen. In mijn hoofd is de transferperiode nu afgelopen. Ik ben en ik blijf bij Standard. En dat is niet met tegenzin want ik heb naar mijn hart geluisterd", aldus Jovanovic die nu weer in een hotel woont. "Ik was zo zeker van een transfer dat ik begin juni mijn appartement heb opgezegd. Ik was teleurgesteld dat ik niet naar Stuttgart kon want sportief en financieel was dat toch een serieuze stap vooruit. Ik kon er netto anderhalf miljoen euro per jaar verdienen. Eén jaar langer in Luik blijven is voor mij echter geen beproeving", aldus Jovanovic.

"Alles wat ik tot nu toe heb bereikt, is dankzij Standard", is de Serviër de club erg dankbaar. "Ik ben veel te sentimenteel om dat opzij te schuiven. Maar de volgende keer dat ik mijn spullen pak, is het definitief. Ik wil hier niet als de materiaalmeester eindigen", besluit Jovanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties