Abbas Bayat: "Arbitrage de merde"

Steurbaut Kersten
| 62 reacties
Abbas Bayat: "Arbitrage de merde"
Foto: © SC

Charleroi-voorzitter Abbas Bayat was niet te spreken over de spelleiding van scheidsrechter Stéphane Breda.

Bayat passeerde na de wedstrijd het verzamelde journaille en haalde hard uit richting de 39-jarige Breda. “Zie je de bebloede enkel van Théreau (die een interview geeft aan de Waalse pers, nvdr.)? Dat had ook een rode kaart moeten zijn”, fulmineert de Iraniër. “Het was een arbitrage de merde. En daardoor zitten wij nu zelf in de stront.”

Neefje van de voorzitter en Charleroi-manager Mogi Bayat (foto) reageerde gematigder. “De eerste rode kaart van Chakouri was logisch. Het was een domme fout. Ook met de tweede rode kaart voor Oulmers ga ik akkoord. Alleen moet de scheidsrechter dan ook een geel karton geven voor Donk, die al geel geboekt stond.”

Met de derde uitsluiting gaat Mogi echter niet akkoord. “Akkoord, het was een late tackle. Maar Cordaro had nooit de intentie om Blondel te blesseren. Ondanks die uitsluitingen hebben we goed gespeeld met acht man en zelfs nog enkele kansen gecreëerd. Je beseft echter zelf ook dat het onmogelijk is om in die situatie nog een punt te pakken.” [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties