De Boeck had een gesprek met Thomas Buffel

Mathias Dumarey
| 6 reacties
De Boeck had een gesprek met Thomas Buffel
Foto: © SC

Het verblijf van Thomas Buffel (foto) bij Cercle Brugge kan vooralsnog moeilijk een succes worden genoemd. De aanvallende middenvelder zit op de bank en het dient ook gezegd dat hij maar een schim meer is van de voetballer die hij bij Feyenoord was.

Ondanks het vertrek van Stijn De Smet naar AA Gent begon Thomas Buffel tegen datzelfde Gent op de bank. Pas na 69 minuten mocht hij het veld opkomen. Voor Buffel kwam zijn bankzittersstatuut als een onaangename verrassing.

Glenn De Boeck zegt vandaag in HLN dat hij Oleg Iachtchouk momenteel de beste oplossing vindt voor de ploeg op die positie. "Met Thomas heb ik hierover een gesprek gehad. Hij heeft zijn frustraties geuit en ik heb uitgelegd wat ik van hem verlang. Ik wil niet dat hij zoveel uitwijkt naar de flank en meer dribbelt tot aan het strafschopgebied", aldus de Cercle-trainer.

"Hij heeft me gevraagd waarom ik hem dat niet eerder heb verteld. Hij heeft daar een punt", geeft De Boeck ook zijn fout toe. "Thomas gaat nu eens nadenken over ons gesprek. Of ik nu vrees voor een probleem? Ik zie niet in waarom. Ik heb niets tegen Buffel en ik wil enkel maar het beste voor mijn ploeg", besluit De Boeck. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties