Goor: "Eén van mooiste treffers uit carrière"

Steurbaut Kersten
| 18 reacties
Goor: "Eén van mooiste treffers uit carrière"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Goor zette met een schitterend doelpunt Germinal Beerschot twintig minuten voor affluiten op voorsprong. Het doelpunt leverde echter geen drie punten op.

“Ik heb in mijn carrière al veel mooie doelpunten gemaakt, maar deze komt zeker in mijn top-drie”, is Goor tevreden. “Het is alleen jammer dat we het niet kunnen vasthouden tot het einde. Op dat moment waren we nochtans de betere ploeg.”

Tegen de youngsters van Standard bewees Goor dat hij nog altijd zijn voet naast die van hen kan zetten. “Daar ben ik totaal niet mee bezig. Het is natuurlijk leuk om zo te scoren tegen de landskampioen, maar ik had liever vorige week de winning goal op Roeselare gemaakt. Dan hadden we misschien drie punten gepakt. En dat blijft het belangrijkste.”

Germinal Beerschot telt na twee speeldagen twee punten. “Als we hier hadden gestaan met zes op zes hadden weinig mensen iets kunnen zeggen”, blijft de linkspoot positief. “We hebben in onze twee eerste wedstrijden bewezen dat er mogelijkheden in deze ploeg zitten. Dat zie je aan de bank. De concurrentie is heel groot. We moeten alleen nog wat scherper voor doel zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties