Jacobs: "Vier punten op Standard? Je m'en fou!"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Jacobs: "Vier punten op Standard? Je m'en fou!"
Foto: © SC

Anderlecht zette Standard gisteren al op vier punten. Trainer Ariël Jacobs is echter nog niet bezig met de rekensommetjes die de vernieuwde competitie met zich meebrengen.

“Staat Standard op vier punten? Ik zou het eigenlijk niet weten hoeveel punten zij hebben. Je m’en fou”, reageerde Jacobs cynisch.

Ligt de competitiehervorming met de halvering van de punten voor de play-off hem na twee speeldagen al dwars? “Dat houdt me niet bezig. Ik ben trouwens niet sterk in wiskunde. Of we nu drie, twee of anderhalf punten voorsprong hebben bij de start van de play-offs. Ik zou het niet weten. Ik wil gewoon zoveel mogelijk punten pakken.”

Verdeeld tevreden

Over de wedstrijd van Anderlecht was de paars-witte oefenmeester verdeeld tevreden. “In de eerste helft brachten we goed voetbal met veel beweging, een goede balcirculatie en veel kansen.”

“Het doet alleen pijn dat we dankzij een eigen doelpunt van Cercle met een voorsprong de rust in gaan. De tweede helft was veel minder. En na de 3-1 moet het eerder 4-1 worden in plaas van 3-2.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties