Adu probeert carrière te herlanceren in Denemarken

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Adu probeert carrière te herlanceren in Denemarken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Freddy Adu, vroeger geboekstaafd als een van de grootste talenten op de wereld, gaat zijn carrière wellicht herlanceren in de Deense voetbalcompetitie. OB Odense zou de belangrijkste kandidaat-werkgever zijn voor de Amerikaanse spits.

Freddy Adu is nog altijd eigendom van de Portugese topclub Benfica Lissabon waar de Amerikaan niet kon doorbreken. OB Odense zou Adu nu huren. Het is niet geweten of de huidige nummer twee in de Deense competitie ook een aankoopoptie heeft kunnen bedingen.

Adu kon de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. De nu 20-jarige aanvaller werd al eens verhuurd aan het Franse AS Monaco, maar ook daar kon hij zich niet opwerken. Ook zijn interlandcarrière raakt geen meter vooruit.

Adu liet recentelijk nog weten dat hij best graag naar de Nederlandse Eredivisie zou verhuizen. "Voor een jonge, buitenlandse speler is Nederland een ideaal startpunt voor z'n carrière. Ik ga niet zeggen dat ik naar Ajax Amsterdam of Feyenoord wil. In dat opzicht ben ik zeker niet kieskeurig. Ik zou het al schitterend vinden mocht ik een kans krijgen bij teams als NAC Breda of FC Groningen", aldus de Amerikaan vorige week in Sportweek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties