Vanhaezebrouck neemt kritische Dury op de korrel

Mathias Dumarey
| 51 reacties
Vanhaezebrouck neemt kritische Dury op de korrel
Foto: © SC

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en Racing Genk blijft de betrokken partijen beroeren. Genk-coach Hein Vanhaezebrouck (foto) neemt zijn collega Francky Dury op de korrel voor zijn kritiek op de scheidsrechter Stéphane Breda.

Hein Vanhaezebrouck besloot zaterdagavond niet op te dagen op de persconferentie met beide trainers na afloop van Zulte Waregem - Genk. De coach van de Limburgers wilde wellicht zijn eerste frustraties verbijten en stuurde Pierre Denier de wei in. Francky Dury was wel aanwezig op de persconferentie en spaarde zijn kritiek op scheidsrechter Stéphane Breda niet.

Vanhaezebrouck sprak gisteren wel met de pers en was kritisch ten aanzien van collega van Zulte Waregem. "Had ik aan de bel getrokken, had ik weer alles op mijn dak gekregen. Het was de beurt aan anderen om het te bespreken. Mijn collega Dury ging ook stoppen met opmerkingen te geven ten aanzien van de ref omdat het onzinnig is. Maar ik hoorde wel dat hij zei dat hij hoopt dat de man die in de fout ging, terechtgewezen zou worden. Zelfs dat heb ik vorig jaar nooit gezegd", aldus Vanhaezebrouck in de kranten. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties