18-jarig topmodel is het geheim van Mpenza's verrijzenis

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
18-jarig topmodel is het geheim van Mpenza's verrijzenis
Foto: © SC

De carrière van Emile Mpenza zit terug op het goede spoor. Dat heeft de 31-jarige aanvaller te danken aan zijn 18-jarige vriendin: het Luikse fotomodel Jade Foret. “Dankzij haar ben ik terug Rode Duivel.”

Jade Foret was in de modellenwereld, net als Emile in zijn voetbalcarrière, al snel een rijzende ster aan het firmament. Op 13-jarige leeftijd liep ze al haar eerste defilé voor Giorgio Armani. De catwalk heeft Foret intussen al ingeruild voor modellenwerk, een zangcarrière en enkele bijrolletjes op het witte doek.

De 18-jarige Foret en Mpenza hebben elkaar al een tijdje geleden leren kennen – “Niet op het voetbal, maar tijdens een avondje uit”, aldus Foret - maar zijn sinds vorig jaar een koppel. Nu komen de twee openlijk voor hun relatie uit.

“Dankzij Jade ben ik opnieuw Rode Duivel”, zegt Mpenza in HNB. Na een aantal mislukte avonturen in het Midden-Oosten en in Engeland weet Mpenza weer de weg naar de netten te vinden. Bij het Zwitserse FC Sion vond hij in vier wedstrijden al vier keer de weg naar doel.

“Ook aan haar moeder heb ik veel te danken”, gaat Mpenza verder. “Met haar kan ik over alles praten. De dood van mijn moeder een jaar geleden was een enorme slag. Ik kon toen bij de moeder van Jade terecht.”

Mpenza wil echter geen voer meer zijn voor de roddelpers. “Ik ga er niet te veel over zeggen. De pers heeft me al genoeg met Miss België en snelle auto's in verband gebracht. Ik hoop dat ze nu niet opniew beginnen roddelen.” De jongste Mpenza wil terug als voetballer benaderd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties