Lierse gelijk tegen Duitse tweedeklasser

Dirk Pieters
| 5 reacties

Lierse speelde woensdagavond zijn laatste vriendschappelijke wedstrijd. De tweedeklasser kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van Alemannia Aachen.

Lierse kende een sterke eerste helft en kon zelfs gaan rusten met een 1-0 voorsprong. Mohammed 'Dodo' El-Gabas zorgde voor het openingsdoelpunt. Ook in de tweede helft begonnen de Pallieters goed. Ahmed Samir wist de score vlak na de pauze te verdubbelen.

Lang kon de club niet genieten van de comfortabele voorsprong. De Duitse tweedeklasser kwam meer en meer opzetten en stond in geen tijd weer op gelijke hoogte. Nemeth scoorde op korte tijd twee treffers. Lierse probeerde op het einde nog de overwinning binnen te halen, maar het bleef op een 2-2 gelijkspel steken tegen de ambitieuze Duitse tweedeklasser.