Anderlecht gaat winnen bij Diegem

De Nijs Michael
| 1 reacties
Anderlecht gaat winnen bij Diegem
Foto: © SC

Anderlecht won zaterdag simpel van Westerlo en woensdag moeten de Brusselaars aan de bak tegen Lyon. Ondanks de drukke kalender speelde paars-wit zondag nog een oefenwedstrijd, derdeklasser Diegem ging met 0-2 onderuit tegen de vice-kampioen.

Ondanks het feit dat Anderlecht zaterdagavond tegen Westerlo speelde, verschenen er toch heel wat spelers uit de A-kern op het veld. Anderlecht had in de eerste periode overwicht, maar moest een half uur wachten op de openingstreffer. Allassane verschalkte de plaatselijke doelman met een knap afstandschot. 

Anderlecht duwde het gaspedaal vervolgens nog iets dieper in. Dat resulteerde enkele minuten later in een tweede treffer. Reynaldo (foto), die zaterdag nog mocht invallen tegen Westerlo, zette een prima actie op en Kanu werkte beheerst af. In de tweede periode werd er niet meer gescoord, waardoor de partij eindigde op 0-2.

Anderlecht: Schollen, Rnic, Mazuch, Bernárdez, Kruiswijk, Sare, Kouyaté (60' Renan), Reynaldo, Allassane (46' Amaury), Iakovenko (46' Diandy), Kanu (80' Lodders)

Doelpunten: 27' Allassane (0-1), 32' Kanu (0-2)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties