Jovanovic: "We hebben nood aan koppers"

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Jovanovic: "We hebben nood aan koppers"
Foto: © SC

Milan Jovanovic (foto) vindt dat Standard zich toch zal moeten versterken wil het een rol van betekenis spelen in de Champions League. De Serviër vindt dat de club vooral kopbalsterke spelers moet halen.

"Om in de Champions League iets te kunnen uitrichten, hebben we toch nog twee à drie sterke spelers nodig. We zijn een paar goede spelers kwijtgeraakt. Eerst vertrok Marouane Fellaini, dan Dante Bonfim en in de zomer ook nog Oguchi Onyewu. Ik ben blij dat jongens als Mehdi Carcela kunnen doorgroeien, maar er is toch meer nodig dan dat om goed te zijn in de Champions League", legt Milan Jovanovic de vinger op de wonde in HBvL.

De Serviër vindt dat Standard zich vooral moet versterken met kopbalsterke jongens. "Je mag niet vergeten dat Onyewu meer dan een verdediger was. Hij kon ook wedstrijden beslissen met het hoofd. Nu hebben we enkel Igor De Camargo nog die goed kan koppen. Vroeger hadden we naast hem ook nog Fellaini en Onyewu. Je kon bij wijze van spreken met je ogen dicht een hoekschop trappen en je wist dat er wel iemand was die hem zou binnenknikken." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties