Rauw op kop, Moosmayer onderaan

Philippe Crols
| 0 reacties
Rauw op kop, Moosmayer onderaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals u weet volgt Voetbalkrant sinds kort ook de Belgen in de Duitse tweede & derde klasse. Bernd Rauw doet het met Union Berlin bijzonder goed. De hoofdstedelingen gaan aan de leiding in de tweede klasse. RW Ahlen doet het met Tim Moosmayer minder goed.

Tweede Bundesliga

Jonas De Roeck moest vorige week nog vroegtijdig naar de kant met een hoofdblessure. Voor de verplaatsing naar Arminia Bielefeld was de verdediger van Augsburg wel fit. Zijn team won met 1-2 en boekte de eerste zege van het seizoen. De Roeck speelde de hele wedstrijd.

Fortuna Düsseldorf won ook, maar Axel Lawaree (foto) zat niet in de kern. Düsseldorf heeft zes punten na drie matchen.

Met Rot Weiss Ahlen, de club van onze landgenoot Tim Moosmayer, gaat het in de tweede klasse heel wat minder. Het verloor nu ook zijn derde wedstrijd van het seizoen. Moosmayer speelde negentig minuten op het veld van Oberhausen, maar ging met 2-0 onderuit. RW Ahlen heeft nog steeds geen punten. 

Bernd Rauw viel bij Union Berlin twintig minuten voor tijd in tegen Hansa Rostock. De hoofdstedelingen wonnen met het kleinste verschil en hebben nog steeds het maximum van de punten. Bovendien kreeg Union Berlin nog geen goal binnen.


Derde Bundesliga

In de derde klasse leed Osnabrück een nederlaag. Michael Lejan en co verloren op bezoek bij Unterhaching. De bezoekers eindigden de wedstrijd met negen mensen. Helemaal op het einde kreeg onze landgenoot een van de twee rode kaarten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties