Lokeren wint potige partij bij KVSK United

De Nijs Michael
| 6 reacties

Lokeren gaat dit seizoen voor een plaats in de topzes, maar de start van de Waaslanders was niet echt goed. Zwart-geel-wit vond het dan ook een goed idee om een oefenmatch tegen KVSK United te spelen in dit competitievrij weekend. Het werd 0-1.

Het eerste gevaar kwam van de thuisploeg, maar doelman Deloose kende geen problemen met de poging van Dufour. Na twintig minuten juichten de bezoekers. Malki kopte een voorzet van Carevic achterwaarts in doel, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. KVSK reageerde via Marcos Pereira, maar zijn poging ging net over de kruising.

Vijf minuten voor tijd werd de partij opgeschrikt door een smerige overtreding van Gueye. De speler van Lokeren ging met de voet vooruit in op Oost, maar kwam er zonder kaart vanaf. Beide teams kregen voor de pauze nog één mogelijkheid, maar Malki en Oost konden niet tot scoren komen.

Na de rust nam Lokeren een schitterende start. De ingevallen Deekman had slechts twee minuten nodig om de opingstreffer over doelman Sengier te stiften. Beide ploegen kregen vervolgens nog enkele kansen, maar er werd niet meer gescoord. De partij werd tien minuten voor tijd wel nog ontsierd door een rode kaart van Deekman. De doelpuntenmaker deelde een slag in het gezicht van Sébastien Stassin uit en werd naar de kleedkamer verwezen.