Perisic: "Derde goal in Jan Breydel"

Nico Wieme
| 18 reacties
Perisic: "Derde goal in Jan Breydel"
Foto: © SC

Ivan Perisic veroverde zich bij zijn debuut meteen de harten van de Club Bruggefans. De Kroaat kon terugblikken op een goede partij tegen KRC Genk en zag zijn inzet beloond met een doelpunt.

“We kenden een moeilijk begin tegen Genk”, zuchtte Ivan Perisic na het 1-1-gelijkspel van Club tegen de Limburgers. “Na 20 minuten begon het te lopen bij ons. Jammer genoeg stonden we dan wel 0-1 achter.”

 

De nieuwkomer bij blauw-zwart begon op links, maar dat duurde niet lang. “Klopt. Op links met mij lukte het niet en dat heeft coach Adrie Koster goed ingezien. Hij heeft mij dan achter de twee spitsen geposteerd. Dat is ook mijn beste plaats en daar speel ik het liefst.”

 

Perisic kon zich geen beter debuut dromen. “Dit is mijn derde match in Jan Breydel en het is meteen de derde keer dat ik hier scoor (vorig seizoen scoorde hij tweemaal voor Roeselare, red.). Het is echt leuk om in zo’n fantastische sfeer te spelen. Het publiek zweept je gewoon op.”

 

“Ik wist niet dat ik aan de match zou beginnen. De trainer had mij niets op voorhand gezegd. Ik heb wel al goed getraind, maar fysiek kan het nog beter. Ik hoop ook donderdag tegen Shakhtar te spelen, al bestaat de kans dat de trainer voor andere spelers kiest”, eindigde Perisic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties