Hoefkens: "Ik ben er klaar voor"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Hoefkens: "Ik ben er klaar voor"
Foto: © SC

Carl Hoefkens maakte tegen Shakhtar Donetsk zijn debuut voor Club Brugge. Hij kwam na de rust de bleek acterende Jorn Vermeulen vervangen.

Is het niet ondankbaar om bij een 0-3-achterstand je debuut te maken? “Persoonlijk vind ik dat niet lastig. Het maakt eigenlijk niet uit of het 0-0 of 2-0 staat. Ik wil zo snel mogelijk zo veel mogelijk speelminuten verzamelen en de ploeg iets bijbrengen.”

Twee kilootjes

“Het is natuurlijk frustrerend om hen tijdens de eerste helft al 0-3 zien uit te lopen. Iedereen was met de beste intenties op het veld gekomen, maar het is een ploeg met heel veel klasse. Bijna iedere kans was het raak. Stom.”

Hoefkens heeft de voorbije maanden nog niet veel wedstrijden met inzet gespeeld. “Ik wist niet waar ik stond voor deze wedstrijd. Ik had nog maar een uur meegespeeld met de beloften, maar ik voel me goed. In de tweede helft heb ik ook geen problemen gehad.”

“Het enige wat ik nu wil doen, is me bewijzen op het veld en dat ben ik ook van plan. Ik ben er klaar voor, al moeten er nog wel één of twee kilootjes af.”

Toulouse

Over twee weken volgt de verplaatsing naar Toulouse. “We mogen ze niet onderschatten. De Franse competitie krijgt misschien minder aandacht dan de Spaanse en Italiaanse, maar Lyon heeft tegen Anderlecht onderstreept dat er ook in Frankrijk veel klasse rondloopt.” (AN)

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties