Vliegt Partizan uit Europa League?
Redactie
| 17 reacties
Vliegt Partizan uit Europa League?

De kans bestaat dat Partizan Belgrado, de volgende Europese tegenstander van Club Brugge, straks uit de Europa League wordt gezet. De UEFA buigt zich immers over de rellen van twee weken geleden, waarbij een supporter van Toulouse om het leven kwam.

Deze week overleed Brice Taton, een supporter van Toulouse, aan de verwondingen die hij opliep bij rellen na de wedstrijd Partizan Belgrado - Toulouse. De Disciplinaire Commissie van de UEFA zal zich dinsdag over de zaak buigen.

De kans bestaat dat Partizan uitgesloten wordt van de Europa League. Twee seizoenen geleden gebeurde dat ook al. Toen werd Partizan uit de UEFA-beker gezet na rellen tijdens de match tegen het Bosnische Mostar.

Volgens Partizan zal het dit keer zo ver niet komen. "Het wordt hoogstens een match achter gesloten deuren", klinkt het in Servië. Dat zou dan tegen Club Brugge kunnen zijn, want Partizans eerste thuiswedstrijd is tegen blauw-zwart.

Als Partizan effectief uitgesloten wordt, strijdt Club enkel nog met Shakhtar en Toulouse om een plek in de volgende ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties