Jonckheere: "Jacobs stelde mijn visie in vraag"

Nico Wieme
| 53 reacties
Jonckheere: "Jacobs stelde mijn visie in vraag"
Foto: © SC

Pol Jonckheere was in zijn nopjes na de 4-2-zege van Club tegen Anderlecht. De nieuwbakken voorzitter van blauw-zwart prees het vakmanschap van zijn coach Adrie Koster.

"Onze supporters zijn helemaal gek van Adrie Koster (foto boven)", opent Pol  Jonckheere in HLN. "Het is ongelofelijk wat onze nieuwe trainer hier in een korte tijdspanne al voor mekaar heeft gekregen. Ik ben blij in het tussenseizoen mijn wil doorgedrukt te hebben in de zoektocht naar de nieuwe trainer. Ik noem hem onze nieuwe voetbalarchitect."

"Koster kon me toen in enkele gesprekken ervan overtuigen dat hij Club weer zoals weleer zou laten voetballen. Wel, dat hebben de afgelopen weken ruimschoots gezien. Dat vind ik grote klasse. We zijn er nog lang niet, maar de progressie is wel duidelijk. Dat het zo snel zo vlot zou lopen, had ik eerlijk gezegd niet verwacht", aldus de Clubpreses.

"Toen ik begin dit seizoen liet optekenen dat we in staat waren de kloof met Anderlecht te dichten, werd deze visie door Ariël Jacobs in vraag gesteld. Ik denk dat onze ploeg zondag in dit verband een eerste keer het bewijs heeft geleverd dat het wel kan", glunderde Jonckheere. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties