'Arnautovic keert niet terug naar Twente'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Arnautovic keert niet terug naar Twente'
Foto: © SC

Marko Arnautovic (foto) zou in de winter toch niet terugkeren van Inter naar FC Twente. Rob Groener, de zaakwaarnemer van de Oostenrijker, deed de geruchten van gisteren af als klinkklare onzin.

Gisteren maakten verschillende media bekend dat Marko Arnautovic zou terugkeren naar FC Twente in de winterperiode. De aanvaller zou niet voldoen aan de eisen en ook te zwaar staan. Arnautovic zou pas definitief van Inter worden als hij een bepaald aantal wedstrijden zou hebben gespeeld voor de Italiaanse landskampioen. Volgens zaakwaarnemer Rob Groener is het nog altijd de bedoeling dat Arnautovic in Italië blijft.

"Marko is fysiek topfit, maar hij zit nog niet op de reservebank. Het is een grote stap van Twente naar Inter en dus moet hij nog even wennen aan zijn nieuwe omgeving. Ik heb heel veel contact met de club en de speler en beide zijn tevreden. Marko woont pas sinds vorige week in zijn nieuwe huis, dus dat is ook nog iets nieuws. Trouwens, ik denk niet dat Twente hem terugwil. Het gaat nu heel erg goed in Enschede", aldus Groener in TC/Tubantia.

Inter Milaan durfde het deze zomer niet aan om Marko Arnautovic definitief vast te leggen nadat die een blessure had opgelopen in de Nederlandse bekerfinale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties