Kuranyi hoopt nog steeds dat Löw hem vergeeft

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kuranyi hoopt nog steeds dat Löw hem vergeeft
Foto: © SC

Kevin Kuranyi (rechts op foto) hoopt nog steeds dat hij zijn verstoorde relatie met de Duitse bondscoach Joachim Löw zal kunnen herstellen. De spits van Schalke 04 wordt al geruime tijd genegeerd door Löw na een dispuut tussen beide heren.

In oktober vorig jaar hadden Joachim Löw en Kevin Kuranyi ruzie omdat deze laatste het stadion van Dortmund vroegtijdig had verlaten bij de wedstrijd van het Duitse elftal tegen Rusland. Löw had de spits toen gepasseerd en op de tribune gezet. Löw heeft nadien aangekondigd dat hij Kuranyi niet meer wou zien en roept hem sindsdien ook niet meer op. Kuranyi had nochtans wel snel zijn excuses aangeboden bij de bondscoach en bij de Duitse voetbalbond.

Löw was echter niet te vermurwen zoals hij dat wel was toen Michael Ballack met hem in de clinch ging en negeerde Kuranyi. Deze zomer herhaalde Löw zijn intentie om Kuranyi niet op te roepen toen hij even in spitsennood verkeerde.

"Ik heb al een jaar geen contact meer gehad met Löw. Dat is de schade die ik heb opgelopen na een zware straf, maar ik ben verplicht die te accepteren. Het enige wat ik kan doen, is sterk presteren bij mijn club. De rest ligt niet in mijn handen", aldus Kuranyi. De spits maakte in 2003 zijn debuut voor Duitsland, speelde 52 interlands en scoorde daarin negentien keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties