Maradona stapt nog niet op als bondscoach

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Maradona stapt nog niet op als bondscoach
Foto: © SC

Argentinië staat de volgende dagen voor twee belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden tegen Peru en Uruguay. De Argentijnse bondscoach Diego Maradona heeft al aangegeven dat hij nog niet aan opstappen denkt.

De afgelopen dagen zou Diego Armando Maradona zwaar getwijfeld hebben aan zijn toekomst als Argentijns keuzeheer. Momenteel wacht hij nog een gesprek af met de Argentijnse bondsvoorzitter. In ieder geval waren zijn twijfels een grote bron van speculatie voor diverse media over een vroegtijdig ontslag van Pluisje.

"Ik wil het iedereen duidelijk maken dat ik niet weg ga. Ik ga in het onderhoud met de voorzitter niet praten over een eventueel vertrek, wel over wat me momenteel niet zint. Als alles goed gaat, blijf ik. Zoniet, zullen we wel zien", aldus Maradona op een persconferentie. De voormalige aanvaller was ook niet te spreken over de speculaties. "Mensen moeten de zaken niet naar eigen inzicht gaan interpreteren. Ze moeten niet iets gaan zoeken dat er niet is. Op de dag dat ik vertrek, zal ik het iedereen wel vertellen", aldus nog Maradona.

De bondscoach is er ook zeker van dat zijn team zich zal plaatsen voor het WK, ook al krijgen de spelers geen bonus bij kwalificatie voor Zuid-Afrika. "Met geld kan je geen succes kopen. Op het veld is het elf tegen elf en er is dan niemand die de spelers kan helpen. Het zijn nu alleszins de twee belangrijkste wedstrijden in mijn carrière als coach. Ik heb er alle vertrouwen in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties