Jovanovic: "Geen interesse van AC Milan"

Nico Wieme
| 14 reacties
Jovanovic: "Geen interesse van AC Milan"
Foto: © SC

Milan Jovanovic heeft zijn pijlen gericht op de Servische journalisten die hem onlangs aan AC Milan linkten. De Standardspits ontkent de interesse van de Italiaanse topklasser.

Milan Jovanovic speelde tegen Zulte Waregem niet zijn beste wedstrijd in loondienst van Standard. De grillige spits werd zelfs een tijdje uitgefloten door de eigen aanhang. In Servië beweren de lokale journalisten dat 'Jova' in de belangstelling van AC Milan staat.

"Er is belangstelling van AC Milan", zo wordt de aanvaller van de Rouches geciteerd door de Servische krant Super Duporte. "Daarnaast zijn ook Valencia en Atletico geïnteresseerd. Ik heb al contact gehad met Onyewu, die wil uiteraard heel graag dat ik naar Milan kom. Binnen een tweetal weken hak ik de knoop door."

Jovanovic ontkent die geruchten. "Servische journalisten zijn leugenaars. Er is niks van waar", beweert de Serviër in HNB. Onlangs raakte bekend dat Standard Jovanovic een contractverlenging wil aanbieden, maar totnogtoe ging de speler in kwestie daar niet op in.


 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties